avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am o situatie legata de achizitionarea unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am o situatie legata de achizitionarea unei masini ...

Buna ziua,
Am o situatie legata de achizitionarea unei masini noi de la un dealer autorizat.
Pentru inceput, mi-a fost cerut un avans minim pentru a putea comanda masina. In al doilea rand, am platit si pentru tichetele rabla.
Domnul care s-a ocupat de aceste situatii nu este interesat sa ne ofere suport, sa ne spuna data de livrare a masinii si multe altele.
Se poate face ceva pe cale juridica avand in vedere ca reprezentantul de vanzari nu isi respecta partea. Se pot recupera banii? Se poate actiona cumva juridic?
Multumesc.
Astept cu interes raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:04, 19 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil să nu știe nici el data livrării. Sunt probleme mari la nivel mondial cu semiconductorii. Vreți să vă mintă? Dacă e dealer autorizat sigur are acces la date.
Banii de la Rabla nu se pot recupera fiindcă sunt înregistrați în contul producătorului. Încercați să găsiți o mașină la același dealer. E complicat
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza ... Elena BRG. Elena BRG. Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza a expira iar clientul nu si-a primit masina comandata la dealer, conform contractului? (vezi toată discuția)
Factura se va recalcula cu noul tva ? jigan56 jigan56 Am comandat la un dealer autorizat un autoturism nou in data de 6.05.2010. Am primit o confirmare de comanda pe care este mentionat pretul final cu TVA. Tot ... (vezi toată discuția)
Sfat/consiliere pentru o achizitie DLucian DLucian Buna ziua, Revin catre dumneavoastra cu o rugaminte pentru un sfat/consiliere. Noi am comandat in septembrie o masina din grupul VW, iar momentan din ... (vezi toată discuția)