avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza ...

Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza a expira iar clientul nu si-a primit masina comandata la dealer, conform contractului?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:43, 13 Ianuarie 2023
Va referiți la Programul Rabla?
da, scuze . Rabla 2022
lasati masina. ati primit factura de la dealer? programul acesta e o plimbare de documente
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
adriandimitriu, utilizator
Factura pentru avansul achitat desigur.
factura pentru masina. de la data confirmarii in sistem a predarii masinii vechi, aveti 300 zile de valabilitate. dupa aceea, suma este pierduta
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
adriandimitriu, utilizator

Alte discuții în legătură

Serie motor repoansonata bogg bogg Buna ziua, De curand am cumparat un Tichet valoric pentru programul Rabla cu actele aferente in vederea achizitionarii unui autoturism nou. Cand am ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitate are reprezentanta auto pt un dealer care nu isi achita obligatiile contractuale cu un cumparator.ma pot indrepta impotriva reprezentantei pentru recuperarea avansului, ElenaFl ElenaFl Am incheiat un contract de cumparare a unei masini cu un dealer al unei producator important de masini.Am achitat avansul catre dealerul auto urmand sa primesc ... (vezi toată discuția)
Factura se va recalcula cu noul tva ? jigan56 jigan56 Am comandat la un dealer autorizat un autoturism nou in data de 6.05.2010. Am primit o confirmare de comanda pe care este mentionat pretul final cu TVA. Tot ... (vezi toată discuția)