avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Serie motor repoansonata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Serie motor repoansonata

Buna ziua,

De curand am cumparat un Tichet valoric pentru programul Rabla cu actele aferente in vederea achizitionarii unui autoturism nou. Cand am mers cu tichetul la dealer pentru verificare, acesta mi-a spus ca nu e bun intrucat pe cartea de identitate a masinii este specificat serie motor repoansonata de RAR, R0066755 / 18.07.2000, iar pe certificatul de radiere eliberat de politie si pe cel de distrugere eliberat de cei de la REMAT apare seria veche a motorului, existenta in campul 10 din cartea de identitate, ne taiata.

As dori sa mi spuneti daca are dreptate, si in cazul in care are, ce ar fi de facut

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Nita , Expert judiciar 23:55, 3 Iunie 2010
Cei de la REMAT au gresit deoarece au trecut seria motorului cea din casuta 10 a CIV fara sa observe ca exista o mentiune facuta de RAR in CIV cum ca motorul si implicit seria motorului au fost schimbate.
Luati legatura cu Remat-ul si discutat pentru refacerea tichetului pt ca e gresala lor.

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serie sasiu ruginita, nu se vede nagyjudith nagyjudith Am achizitionat un smart. La omologarea de la RAR, s/a constatat ca locul unde este poansonata seria de sasiu este ruginit, nu se poate citi. Seria mai apare ... (vezi toată discuția)
Schimbare motor cu unul identic S.V.K. S.V.K. Salut am 18 ani (detin permis de conducere) si un ford mondeo mk1 din 1995 cu un motor de 1.8 benzina 115 cai,motorul a fost schimbat cu unul identic (cod: ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)