avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza ...

Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza a expira iar clientul nu si-a primit masina comandata la dealer, conform contractului?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:43, 13 Ianuarie 2023
Factura din cate stiu se emite cand se stie seria sasiului dar masina inca nu a aparut in tara, sau asa ni se spune. Nu ni se confirma nici daca masina a fost introdusa in productie conform comenzii noastre , care e stadiul etc doar ca timpul trece. Sa inteleg ca tot clientul pierde, dealerul nu are responsabilitati.
dealerul e un agent de vânzări. Nici clientul n-are responsabilitati, fiindca banii vin de la stat. Altfel masina valoreaza 100 euro. Incercati sa schimbati modelul sau sa tranzactionati certificatul.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serie motor repoansonata bogg bogg Buna ziua, De curand am cumparat un Tichet valoric pentru programul Rabla cu actele aferente in vederea achizitionarii unui autoturism nou. Cand am ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitate are reprezentanta auto pt un dealer care nu isi achita obligatiile contractuale cu un cumparator.ma pot indrepta impotriva reprezentantei pentru recuperarea avansului, ElenaFl ElenaFl Am incheiat un contract de cumparare a unei masini cu un dealer al unei producator important de masini.Am achitat avansul catre dealerul auto urmand sa primesc ... (vezi toată discuția)
Factura se va recalcula cu noul tva ? jigan56 jigan56 Am comandat la un dealer autorizat un autoturism nou in data de 6.05.2010. Am primit o confirmare de comanda pe care este mentionat pretul final cu TVA. Tot ... (vezi toată discuția)