avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Activitate SaraLucia

Activitate SaraLucia

Ce motive ar putea să invoce pentru a anula contractul?
Acum 18 ani soțul meu având o problemă am întocmit un act de vânzare cumpărare a apartamentului către sora mea. De 8 ani soțul meu locuiește singur in apartament alungând.ma pe mine și cei 4 copii pe motiv că e casa lui. Menționez că eu și copiii locuim cu contract de comodat in apartamentul unei rude. Acumuland datorii la întreținere sora mea a inițiat procedura de evacuare în calitate de proprietar. Soțul meu ( suntem în proces de divorț) dorește să realizeze anularea contractului de vânzare cumpărare. Care sunt șansele să poată face acest lucru?
Răspuns la discuția Hartuire
Multumesc pentru indrumari. O sa incerc sa discut cu vecinii, cu invatatoarea si educatoarea copiilor..
Sotul nu realizeaza venituri de 8 ani ... nici in trecut nu a muncit constant si nici in prezent nu lucreaza..Pentru ordinul de restrictie, violenta verbala sau psihica cum poate fi dovedita in afara de martori? Doar cu mesajele telefonice ?
Multumesc pentru raspuns.Voi face cerere de divort cat mai curand. Cand am plecat am cerut de asemenea autoritatii tutelare schimbarea reprezentantului legal pentru toti cei 4 copii acest lucru imi e folositor la incredintarea minorilor?Mentionez ca copilul cel mare are acum 19 ani si de anul acesta este studenta..As dori insa sa stiu daca faptul ca am un certificat medico-legal pe care mi l-am scos acum 4 ani,cand am plecat de la domiciliul comun, mai este valabil si daca mesajele de pe telefon si faptul ca l-am inregistrat cand a venit si a facut scandal la domiciliul meu actual au vreo valoare...Cum as putea sa conving persoanele care au asistat la abuzurile sotului sa-mi fie martori in instanta?Ar fi in dezavantajul meu daca as aduce in discutie faptul ca am mai avut 2 incercari de divort in instanta?In ce priveste veniturile faptul ca sunt pfa nu-mi da posibilitatea sa aduc adeverinta de venit..cum procedez?
Am fost la tribunal pentru divort iar avocatul mi-a solicitata suma de 1000 de lei ca sa ma reprezinte iar la notar in caz de divort amiabil suma e de 750 lei...Hartuirea nu e doar telefonica.Pe strada la scoala sau la serviciu sotul devine foarte vocal si agresiv...cum se obtine ordinul de restrictie cat costa si cum functioneaza acesta?trebuie sa i-l arat?E chemat si el in instanta?
Plangerea penala se depune la politie? In ce mod aceasta il poate impiedica sa nu se mai apropie de mine sau de copii pe strada la serviciu sau la scoala?Mentionez ca e foarte violent verbal dar si fizic.
Discuție Hartuire
Buna ziua.Locuiesc separat de sot, impreuna cu cei 4 copii cu chirie, dar datorita posibilitatilor financiare insuficiente nu am putut finaliza divortul. Sunt hartuita zilnic de sot atat eu cat si copii. Primim mesaje cu continut obscen iar eu primesc si amenintari.Cum as putea sa il determin sa inceteze? Mentionez ca a primit deja 2 amenzi contraventionale din acest motiv.