Acum 18 ani soțul meu având o problemă am întocmit un act de vânzare cumpărare a apartamentului către sora mea. De 8 ani soțul meu locuiește singur in apartament alungând.ma pe mine și cei 4 copii pe motiv că e casa lui. Menționez că eu și copiii locuim cu contract de comodat in apartamentul unei rude. Acumuland datorii la întreținere sora mea a inițiat procedura de evacuare în calitate de proprietar. Soțul meu ( suntem în proces de divorț) dorește să realizeze anularea contractului de vânzare cumpărare. Care sunt șansele să poată face acest lucru?
Motivele trebuie sa le aiba el si nu sa le inventeze.
Este extrem de greu de obținut ce vrea el.
Sa meargă cu contractul la avocat pentru a fi examinat cu atentie.
Înainte de a se deschide un proces trebuie analizat cazul si nu mai întâi se deschide procesul si apoi se analizează cazul in concret.
E posibil ca avocatul sa ajunga la concluzia ca nu va obține castig de cauza si ar fi bine sa ii plateasca consultanta juridică pentru a nu da apoi mult mai mulți bani si sa mai piardă si procesul.
Partaj
nimsyy
buna ziua,
am nevoie de cateva informatii referitoare la un partaj: sora mea este casatorita de 13 ani;impreuna cu sotul ei au luat un apartament, o masina si ... (vezi toată discuția)