avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate emma7419

Activitate emma7419

sunt cetatean francez fara domiciliu fix ,am doar certificat de inregistrare pe teritoriu romaniei(max 90 zile),am primit o somatie de la fiscul din romania sa-mi declar pensia aici ,ce impozit se aplica ptr pensia mea din franta 25000 euro/an,se tine cont ca platesc 800 euro/luna (9600/an) pensie ex-sotiei?
in franta se scade suma de 11500 euro/an exonerata de impozit ,aici vad doar 2000 ron si asigurari sanitare 10%,-mai mult decat in franta ! vreau cateva detalii daca cineva este in masura !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Glumiti, 3 ani am asteptat ptr o plângere penală până mi.a dat un raspuns . Mi.a fost confiscat dosarul ptr inmatriculare '- suspect masina furata ,ptr verificare .Intr.o lună am gasit tot traseul pe care l.a avut mașina ! Apoi am fost în audiență la comandantul poliției cu dovezi! Nu stati după justiție!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depuneti plângere penală în România.

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
mie mi.a luat ATM BRD din cont 1650 ron in data de 28.06.2015 ,deși am solicitat ajutorul OPC sa verifice ATM ,banii au fost găsiți ca surplus în ziua respectiva,Am depus dosar la Poliția Mioveni ,care ulterior a fost înaintat Parchetului, după 3 ani primesc raspuns nu mi se pot inapoia banii ,sunt pierduți în contul BRD nu se întrunesc condițiile de înapoiere,care condiții nu știe nimeni sa.mi spuna !!!, Aplicati aceeași lege ! Daca banca își înșală clientul nu e infracțiune ,practic dvs v.a facut cadou ,nu i.ati furat !? Suntem in Romania pana și ATM.urile ne fură !
buna seara !
in data de 1.07 am cumparat un opel astra break 2008 ( cu nr rosii de germania valabile pana pe 19.07) ,din piata auto din Cluj de la V.A ,actele fiind pe numele sotiei V.C ,mi-a dat actele masinii si am semnat un act de vanzare cumparare care era editat in germana cu proprietar sau firma germana, mi s-a parut un pic suspect dar m-a asigurat ca asa e procedura ,mi-a dat o copie dupa CI a sotiei care corespundea cu datele din actele masinii si m-a asigurat ca-mi va trimite o procura daca va fi nevoie , nestiind cum merg treburile am platit suma ceruta si am plecat cu masina acasa! Dupa 2 zile când am ajuns la ghiseul de inmatriculari ptr a obtine nr provizorii,surpriza masina avusese 3 rânduri de numere provizorii in cluj pe numele N.G (care locuieste in aceeasi localitate cu V.A,)am intrebat ce e de facut ,mi s-a spus ca singura posibilitate e sa o inmatriculez direct.
desi nu eram pregatita financiar am facut rost de bani taxa+asigurare+rar,etc. cand am avut totul complet m-am prezentat din nou la biroul inmatriculari unde am gasit un alt functionar foarte recalcitrant. Actele erau ok ,dar când a vizualizat istoricul masinii in romania (nr provizorii din Cluj ) mi-a oprit tot dosarul ptr ancheta amenintandu-ma ca e de la 1-5 ani ptr fals in acte. Ce fals ? Ca am acceptat si am semnat actul german … ? asta cred ca e singura mea greseala dar asa e când nu sti nimic in materie de masini !!! As vrea sa stiu ce e de facut nu am luat masina sa o tin piesa de muzeu in fata blocului? Cum a fost posibil ca masina sa aiba nr rosii germane daca avusese nr rosii in Romania,masina nu a putut fi scoasa din tara cu nr provizorii !