avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Activitate dan_draghici

Activitate dan_draghici

Răspuns la discuția TVA colectat depasire plafon
Multumesc mult pt ca doriti sa ma ajutati, dar cand am incercat sa depun D088, cei de la Finante mi-au spus ca pt suma ce depaseste plafonul sunt obligat sa colectez TVA, dar nu am dreptul sa deduc. In aceasta situatie, va dati seama ce inseamna? Nu avem dacat sa ne vindem casa si eu si administratorul pt. a plati o suma imensa la stat. Nu este corect deloc. Mai am putin si fac infarct.
:((:((#-o#-o
Buna ziua !
Va roga din suflet sa ma ajutati !O societate a depasit plafonul de 220000, in luna decembrie cu 250.000 lei. Nu am reusit sa depun D088, deoarece trebuiau niste traduceri si legalizari, care abia maine sunt gata.
Nu o sa mai depun D 088, o sa depun 010 cu 1.02.2017. Cum calculez tva-ul colectat pt. suma depasita, care este monografia contabila, avand in vedere ca societatea inca nu este inregistrata in scopuri de tva si ce declaratie trebuie sa depun si cu ce data?
Multumesc !
:((
Buna ziua !
Valoarea la un depozit a fost declarata la primarie acum 2 ani. Intre timp au fost inregistrate in contabilitate si cheltuieli cu amortizarea. In acest caz exista diferente intre cele doua institutii ? Cum se procedeaza?
Multumesc!
Buna ziua,
La un srl, neplatitor de tva, trebuie sa se tina evidenta contabila pe gestiuni separate (alimentare si nealimentare) chiar daca nu este platitor de tva ?

Multumesc !