avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Diferenta valoare depozit intre primarie si anaf
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Diferenta valoare depozit intre primarie si anaf

Buna ziua !
Valoarea la un depozit a fost declarata la primarie acum 2 ani. Intre timp au fost inregistrate in contabilitate si cheltuieli cu amortizarea. In acest caz exista diferente intre cele doua institutii ? Cum se procedeaza?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:05, 9 Noiembrie 2016
Nu este nicio diferență.
În evidențele fiscale de la primărie este înregistrată valoarea impozabilă a clădirii declarată de dvs și care corespunde cu valoarea înregistrată în contul contabil 212 în evidențele dvs contabile și în situațiile financiare pe care le raportați la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezerva reevaluare gresita 2211ele 2211ele O societate platitoare de tva si-a construit in regie proprie un minihotel in anul 2007-2008. Administratorul nu a adus justificare pentru materialele ... (vezi toată discuția)
Tratament fiscal reevaluare cladiri geo_c geo_c Buna ziua, Va rog mult un ajutor: Societatea pe care am preluat-o de curand are in patrimoniu 2 cladiri achizitionate in anul 1998.Ambele cladiri sunt ... (vezi toată discuția)
Monografie reevaluare cladire ToriJ ToriJ Buna ziua! Imi spuneti va rog,care sunt notele de inregistrare a evaluarii unei cladiri,am urmatoarele date: 212=300.000 2812=49375 noua valoare este de ... (vezi toată discuția)