avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate lorena_albu

Activitate lorena_albu

wow,deci e posibil sa lase testament chiar daca aprtamentul e pe de amandoi,jumate -jumate..
NU,din pacate nu am bani de partaj.
Buna ziua,am o intrebare care ma framanta de cand fostul meu sot ma 'ameninta 'cu apartamentul.Detin un apartament impreuna cu fostul meu sot,care a fost achizitionat in timpul casatoriei(contract de vanzare cumparare).Am divortat ,eu am plecat din apartament cu copilul minor iar el a ramas in casa cu prietena lui.INTREBAREA mea este-poate sa faca testament ca parte lui sa-i revina altcuiva daca el decedeaza(cu asta ma ameninta el),iar eu si copilul sa nu ne putem folosii niciodata de apartament?
Va multumesc!
Daca mi-ati mai da informatii despre scoala,inscriere,alocatie etc.,in Anglia,as' aprecia!
Răspuns la discuția TALON MASINA -SCHIMBARE NUME
Multumesc de raspuns,dar daca eu am adresa in buletin in Iasi si talonul masinii este in cluj,pot sa o inscriu tot in cluj?
Multumesc!
In Anglia imi cerere cineva sentinta la vama?
Multumesc,
deocamdata in vacanta dar urmeaza sa ne si mutam.
Buna,m-am casatorit de curand si masina e pe numele meu de fata.
Vreau sa ies cu masina din tara si vreau sa stiu daca trebuie schimbat talonul cu numele cel nou.
Si domiciliul mi-e schimbat,in alt judet .POT sa il schimb oriunde?
Buna,ma numesc Lorena si vrea sa plec cu copilul in varsat de 11 ani in Anglia .Sunt divortata din 2010 si recasatorita ,copilul fiind din prima casatorie.Am sentinta de divort definitiva si irevocabila cu mentiunea ca" se incredinteaza minorul mamei".
INTREBAREA MEA ESTE:daca trebuie sa traduc sentinta in limba engleza si sa o legalizez sau merge doar in romana?