avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... TALON MASINA -SCHIMBARE NUME
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

TALON MASINA -SCHIMBARE NUME

Buna,m-am casatorit de curand si masina e pe numele meu de fata.
Vreau sa ies cu masina din tara si vreau sa stiu daca trebuie schimbat talonul cu numele cel nou.
Si domiciliul mi-e schimbat,in alt judet .POT sa il schimb oriunde?
Cel mai recent răspuns: lorena_albu , utilizator 14:12, 23 August 2016
Trebuie sa schimbati talonul masinii .Numele si adresa din talon trebuie sa fie acelasi cu numele din buletin
Da, trebuie schimbat talonul.
Multumesc de raspuns,dar daca eu am adresa in buletin in Iasi si talonul masinii este in cluj,pot sa o inscriu tot in cluj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa vand o masina care este pe numele de fata? biancadihoiu biancadihoiu Buna ziua, Detin o masina dobandita inainte de casatorie. Numele pe talon si cartea masinii nu a fost schimbat momentan (dupa casatorie) si as vrea sa vand ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)