avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate oanna2017

Activitate oanna2017

Multumesc tuturor pentru raspunsuri,o zi buna va doresc
1 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu am pe cineva si mama copiilor mei ii aduce zilnic sa stea cu actuala mea sotie pentru ca ii place cum are grija de ei ,cum face lectii cu ei si copii o adora
pactic mama copiilor se foloseste maxim de noi cand are nevoie dar nu vrea sa imi dea custodia pentru ca ii place pensia alimentara si tot ce cumpar eu....
Adica eu ca tata nu am dreptul sa cer custodia copiilor mei decat daca noul iubit este proxenet?sau alt motiv intemeiat?Pur si simplu ca imi vreau copii cu mine nu poate fi un motiv? avand in vedere ca in momentul divortului am acceptat sa stea cu ea pentru ca ea a zis ca nu va avea niciodata alt barbat dar a fost doar verbal ...
pana acum am platit pensie alimentara ,tot ce tine de scoala ,imbracaminte si absolut toate facturile si darile imobilului in care ei locuiesc cu mama lor,in momentul in care se muta noul iubit nu voi mai plati decat ce tine de copii dar problema este ca noul iubit este de 1 luna si unul din minori este o fetita de 10 ani iar mama lor are un job in care are si ture de noapte si ture de zi si nu as vrea ca fetita mea de 10 ani sa stea cu un barbat strain
Ce sanse as avea sa castig custodia minorilor in instanta?
6 si 10
buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie
Eu si sotia am divortat la notar,la divort am hotarat sa cedam casa celor 2 minori (copii nostri) iar sotia sa aibe uzufruct
Acum sotia vrea sa isi aduca noul iubit sa locuiasca in acea casa impreuna cu minorii
Am vreo posibilitate sa impiedic acest lucru?
Multumesc
Sunt proprietara cota 3/4 dintr-un apartament,in curand voi avea executare silita,vroiam sa ii vind mamei cota mea dar nu am bani sa arat la notar,cum pot face sa nu mai existe posibilitatea ca sa fie executat apartamentul?
Răspuns la discuția Rectificare acte starea civila
Nu a avut nici un act decat situatiunea de la colonizare unde era scris cu numele corect
Am si eu o problema si nu gasesc rezolvare,bunicul meu s-a nascut in vechea Macedonia (Grecia) in 1914 iar in 1940 la colonizare a venit in romania,in 1963 si-a facut certificat de nastere in romania cu numele Tudor Tudor si asa a si decedat cu acest nume,problema e ca tot restul familiei suntem cu alt nume de familie iar eu acum nu pot demonstra ca este bunicul meu,iar in Grecia spun ca nu mai au acte din acei ani...ce pot face eu in aceasta situatie?multumesc