avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare acte starea civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare acte starea civila

Am si eu o problema si nu gasesc rezolvare,bunicul meu s-a nascut in vechea Macedonia (Grecia) in 1914 iar in 1940 la colonizare a venit in romania,in 1963 si-a facut certificat de nastere in romania cu numele Tudor Tudor si asa a si decedat cu acest nume,problema e ca tot restul familiei suntem cu alt nume de familie iar eu acum nu pot demonstra ca este bunicul meu,iar in Grecia spun ca nu mai au acte din acei ani...ce pot face eu in aceasta situatie?multumesc
Cel mai recent răspuns: oanna2017 , utilizator 16:07, 15 Martie 2018
Dacă a venit cu comuniștii lui Beloiannis aveți șanse la Arhivele Statului. N-a avut nici un act? Cum a trăit 20 ani fără?
Nu a avut nici un act decat situatiunea de la colonizare unde era scris cu numele corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de identitate coldheat coldheat bunicii mei au avut 9 copii . primii 5 s-au numit NAE..... iar ultimii 4 sau numit POPA ..... primii 5 sau nascut in perioada 1900 - 1912 , iar ceilalti 4 in ... (vezi toată discuția)
Decizie divort anii 1944 -1945 Hreamata Hreamata Buna ziua, pentru dezbaterea unei succesiuni de pe bunica mea (decedata in 2006) pe tatal meu (decedat in 2011) , ulterior pe mama mea, notarul imi cere ... (vezi toată discuția)
Corectie eroare declarare certificat de nastere andora andora Bunicii mei au avut 2 copii, un baiat, tatal meu si o fata, matusa mea.Pana anul acesta, cand matusa a decedat, nu am stiut ca exziata o eroare in certificatul ... (vezi toată discuția)