avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instrainare bun imobil inainte de executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instrainare bun imobil inainte de executare

Sunt proprietara cota 3/4 dintr-un apartament,in curand voi avea executare silita,vroiam sa ii vind mamei cota mea dar nu am bani sa arat la notar,cum pot face sa nu mai existe posibilitatea ca sa fie executat apartamentul?

Alte discuții în legătură

Rate bancare restante: se poate pune sechestru pe un apartament din care am doar 3/8? robert25buc robert25buc Buna ziua, Va scriu deoarece ma aflu intr-un mare impas in ceea ce priveste plata ratelor bancare pe care le am. Am un credit de nevoi personale de 15.000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita si iesire din indiviziune Cinthya Cinthya Buna ziua! Mama mea in urma cu 4 ani a cumparat o parte de 1/4 dintr-un imobil(e vorba de o casa apartamentata) de la o doamna(X), acea cota parte fiind ... (vezi toată discuția)