avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita si iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita si iesire din indiviziune

Buna ziua!
Mama mea in urma cu 4 ani a cumparat o parte de 1/4 dintr-un imobil(e vorba de o casa apartamentata) de la o doamna(X), acea cota parte fiind defapt demisolul.Mentionez ca in lipsa de bani nu s-a facut scoaterea din indiviziune. X de la care am cumparat, a primit acasa o comunicare in care e mentionata si mama, de la cadastru prin care se dispune admiterea cererii cu privire la executarea silita a imobilului avand proprietari pe mama mea in cota de 1/4 sub B8 si pe X in cota de 2/4 sub B6 si 1/4 sub B7.In comunicare se specifica ca se incepe executarea asupra cotei de 3/4 din imobil impotriva X.Acesta recunoaste ca are o datorie de 11000 lei pe care nu are bani sa o achite.
Intrebarea mea este...O poate executa silit si pe mama mea? Ce e de facut ca mama mea sa nu aiba de suferit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:57, 5 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Nu, se vinde doar cota debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita si drept de preemtiune Cinthya Cinthya X si Y sunt coproprietarii unui imobil. Y in cota de 1/4 sub B8 si X in cota de 2/4 sub B6 si 1/4 sub B7. X a primit de la cadastru o comunicare in care se ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara venituri si bunuri sad2897 sad2897 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara ipoteca, s-a ajuns la executare silita. Momentan nu am venituri, nu lucrez. Apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Cota parte 5/8 executare silita. cum se poate vinde de catre adjudecatar? Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta: S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)