avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate Magda K

Activitate Magda K

Multumesc frumos pentru clarificare.
nu am fost anuntata pe nici o cale, angajatorul avand nr.tel si adresa dar am sa solicit acea adeverinta de ce elibereaza la sfarsitul crt
In situatia in care angajatul se afla in concediul de crestere copil(2 ani) angajatorul poate efectua incetarea crt. de munca in baza Art.56 Alin.1 lit. i?
crt. de munca fiind pe perioada determinata(12 luni).
mutemesc anticipat pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Stare civila
in una din zilele urmatoare am sa merg la starea civila si revin, va spun cum a decurs.Multumesc pentru informatie
Am cautat pe portal dar fara rezultat.Divortul s-ar fi produs acum peste 20 de ani.
Multumesc de raspuns,dar pot merge pana acolo si intreb pur si simplu?trebuie sa am o motivare ,niste documente?...am aflat de acest posibil divort de la un aproppriat al familiei si vreau sa aflu adevarul.
Discuție Stare civila
La ce institutie pot apela pentru a afla daca bunicii sunt divortati?intreb in calitate de nepot.
va multumesc !

Totusi am sa instiintez printr un e-mail Agenti pentru Plati si Inspectie Sociala dupa ce ajung acolo.
indemnizația lunară pentru concediul de creștere poate fi primită de oricare dintre cei doi părinţi fireşti ai copilului, pentru fiecare naştere, prevede OUG nr. 111/2010, în măsura în care sunt îndeplinite condiţiile legale de acordare. Solicitanţii concediului şi indemnizaţiei trebuie să îndeplinească, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

să fie cetăţeni români, cetăţeni străini sau apatrizi (fără cetăţenie);
să aibă domiciliul/reşedinţa pe teritoriul României;
să locuiască în România împreună cu copilul/copiii pentru care solicită drepturile şi să se ocupe de creşterea şi îngrijirea acestuia/acestora.

In momentul depunerii cererii de indemnizatie indeplinesc aceste conditii, dar la cateva luni dupa depunerea dosarului intentionez sa plec din tara,in UK mai exact, trebuie sa renunt la indemnizatie in situatia in care in uk solicit sau nu vreun beneficiu?
Aceeasi nelamurire si in cazul alocatiei de stat.