avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stare civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stare civila

La ce institutie pot apela pentru a afla daca bunicii sunt divortati?intreb in calitate de nepot.
Cel mai recent răspuns: Magda K , utilizator 22:47, 6 Martie 2017
La starea civila de la locul nasterii bunicilor sau de la locul casatoriei lor.
Pe actele de stare civila se fac mentiuni, inclusiv de divort.
Multumesc de raspuns,dar pot merge pana acolo si intreb pur si simplu?trebuie sa am o motivare ,niste documente?...am aflat de acest posibil divort de la un aproppriat al familiei si vreau sa aflu adevarul.
puteti incerca intai aici: [ link extern ] .
Solicitati ofiterului de stare civila o cerere pentru obtinerea infromatiilor conform aexei nr. 9 si va stii el ce trebuie sa faca.
Dacă ştiţi adresa bunicilor, adică localitatea de domiciliu, intraţi pe portalul Just.ro la judecătoria la care este afiliată localitatea respectivă şi la "căutare dosare" tastaţi numele corect al bunicului/bunicii, veţi găsi un număr de dosar, intraţi pe pagină şi vedeţi sentinţa.

Alte discuții în legătură

Divort Miklos_zoltan@yahoo.com Miklos_zoltan@yahoo.com Cum scot o copie de divorț dacă nu știu nici o data cind sa făcut divorțul Menționez ca l-am pierdut (vezi toată discuția)
Stadiul procesului s.stefan s.stefan Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti cum pot afla situatia dosarului si cum decurge procesul in cazul in care nu ma prezint la termenele de judecata. ... (vezi toată discuția)
Divort sector 5 bucuresti Tamarra Tamarra Buna ziua ,este un caz foarte ciudat,dupa ce prima data mi s_a anulat divorul la judecatoria de care apartineam pe motiv ca judecatoria nu este competenta pt ... (vezi toată discuția)