avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stare civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stare civila

La ce institutie pot apela pentru a afla daca bunicii sunt divortati?intreb in calitate de nepot.
Cel mai recent răspuns: Magda K , utilizator 22:47, 6 Martie 2017
In prezent divortul poate fi incheiat si la notariat si starea civila, nu numai la judecatorie. Astfel ca nu se poate afla pe portalul instantelor de judecata.
Am cautat pe portal dar fara rezultat.Divortul s-ar fi produs acum peste 20 de ani.
Magda K a scris:

Am cautat pe portal dar fara rezultat.Divortul s-ar fi produs acum peste 20 de ani.

Daca va este greu sa va deplastati, asa cum v-am spus in mesajul anterior si sa solicitati anexa 9 din normele la HG 64/2011, incercati si in evidentele RNNEL. In aceste evidente sunt trecute atat cele pronunate de instante cat si cele notariale si de primarii.
Nu sunt sigur ca sunt inregistate divorturile inainte de 2011.
in una din zilele urmatoare am sa merg la starea civila si revin, va spun cum a decurs.Multumesc pentru informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Miklos_zoltan@yahoo.com Miklos_zoltan@yahoo.com Cum scot o copie de divorț dacă nu știu nici o data cind sa făcut divorțul Menționez ca l-am pierdut (vezi toată discuția)
Stadiul procesului s.stefan s.stefan Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti cum pot afla situatia dosarului si cum decurge procesul in cazul in care nu ma prezint la termenele de judecata. ... (vezi toată discuția)
Divort sector 5 bucuresti Tamarra Tamarra Buna ziua ,este un caz foarte ciudat,dupa ce prima data mi s_a anulat divorul la judecatoria de care apartineam pe motiv ca judecatoria nu este competenta pt ... (vezi toată discuția)