avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Cum scot o copie de divorț dacă nu știu nici o data cind sa făcut divorțul Menționez ca l-am pierdut
Cel mai recent răspuns: denisa_21 , utilizator 19:16, 8 Februarie 2019
Mergeți la judecatoria unde s- a judecat,solicitați ajutorul unui grefier ,indicati numele părților și sperați ca se rezolva.Daca a fost acum 5 ani e ceva daca a fost acum 40 de ani e altceva.Daca dosarul nu e foarte vechi poate se gasesc date căutând în sistemul informatic,daca e mai vechi trebuie cautat în condici și e mai complicat mai ales ca nu cunoașteți anul.Ar trebui să incercat i și la starea civilă locală pt a afla nr sentinței de divorț.
Urmati sfaturile colegului dar prima data verificați pe portal.just.ro după numele dvs și al fostului soț pentru a avea deja informațiile și a merge la sigur.
Buna seara,

Divorturile apar pe site-ul Judecatoriei? Tocmai ce am intentat divort si nu apare nimic.

Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pierdut hotărârea de divorț , am divorțat în ... sevda sevda Bună ziua Am pierdut hotărârea de divorț , am divorțat în anul 1990 . Cum pot să scot un duplicat sau o copie după ea. Vă mulțumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca cristea_danielacecilia cristea_danielacecilia Buna ziua, In speranta ca ma veti ajuta si indruma corespunzator, va adresez urmatoarea intrebare: Care este procedura, si ce trebuie sa fac, in vederea ... (vezi toată discuția)