avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua Am pierdut hotărârea de divorț , am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua Am pierdut hotărârea de divorț , am divorțat în ...

Bună ziua
Am pierdut hotărârea de divorț , am divorțat în anul 1990 . Cum pot să scot un duplicat sau o copie după ea.
Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:01, 22 Ianuarie 2024
Mergeți la arhiva instantei respective și căutați în condici după numele părților pt anul.in care s s depus acțiunea.Solicitati sprijinul unui grefier care sa va îndrume.. Dacă aveți un nr dosar,sentința e mai simplu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. este vorba de mama ... Marius 58 Marius 58 Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. Este vorba de mama mea care a decedat și îmi trebuie la serviciu. (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca cristea_danielacecilia cristea_danielacecilia Buna ziua, In speranta ca ma veti ajuta si indruma corespunzator, va adresez urmatoarea intrebare: Care este procedura, si ce trebuie sa fac, in vederea ... (vezi toată discuția)