avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. Este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. Este vorba de mama ...

Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. Este vorba de mama mea care a decedat și îmi trebuie la serviciu.
Cel mai recent răspuns: leu12 , utilizator 08:30, 1 Octombrie 2021
Daca aveti nr de dosar,nr sentința se rezolva.In caz contrar trebuie cautat după ani,numele partilor în zeci de condici prăfuite etc.Sunati la arhiva instantei, întrebați, dacă aveti acces, fiți,, atent"cu un grefier etc.Oricum durează ....
Bună dimineața! Dacă nu aveți nr. Sentinței de divorț , mergeți la Stare Civilă unde s-a încheiat căsătoria părinților, dovediți calitatea și rugați funcționarul să vă dea nr. Sentinței de desfacere a căsătoriei, ar trebui să fie la act această mențiune. Cu acest nr. mergeți la arhiva Instanței unde a fost desfăcută căsătoria. Zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am pierdut hotărârea de divorț , am divorțat în ... sevda sevda Bună ziua Am pierdut hotărârea de divorț , am divorțat în anul 1990 . Cum pot să scot un duplicat sau o copie după ea. Vă mulțumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotarare de divort danassis danassis Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort? Multumesc! (vezi toată discuția)