avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca

Buna ziua,
In speranta ca ma veti ajuta si indruma corespunzator, va adresez urmatoarea intrebare:
Care este procedura, si ce trebuie sa fac, in vederea obtinerii unei copii, dupa o hotarare judecatoreasca, pronuntata in 1977. Mentionez ca nu stiu numarul acestei hotarari, doar numele partilor. Ce este de facut avand in vedere ca au trecut atatia ani?
Cel mai recent răspuns: cristea_danielacecilia , utilizator 16:29, 5 August 2019
Mergeți la arhiva instanței care a pronunțat hotărârea și "rugati"un grefier sa va ajute ,este destul de complicat presupune o cautare în condici din anul respectiv.Daca știați nr era relativ simplu asa..Nu va așteptați să rezolvați repede este vacanță judecătorească și programul este redus.
Într-adevăr, fără un număr de dosar va fi dificil, cu atât mai mult cu cât nici nu
apar pe portal.just.ro.!
Mergeți la instanța care a pronunțat hotărârea și rugați-vă să dați de un grefier amabil!
Apoi vă va programa dosarul în altă zi (cele vechi nu mai sunt la arhiva instanței).
Succes!
Cea mai usoara cale ar fi sa va ganditi/sa aflati pe unde a fost depusa vreo copie a hotararii. Nu stiu care este obiectul hotararii, dar imi este greu sa cred ca nu a fost depusa cel putin la vreo institutie/notar/firma.
Iar daca aceasta a fost depusa recent, cu 'vesnica' amabilitate va fi usor sa obtineti o copie.
Multumesc tuturor pentru suportul acordat!
Ultima modificare: Luni, 5 August 2019
cristea_danielacecilia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizat certificat divort gabriela petrascu gabriela petrascu Buna ziua, mama mea este bolnava de Alzheimer. Nu mai are certificatul de divort. Eu am nevoie de o copie legalizata ptr procesul de obtinere tutela. A ... (vezi toată discuția)
Hotărâre divorț Cristi N Cristi N As dori sa știu cum pot intra în posesia hotararii de divorț am divorțat acum 4 ani și a primit hotărârea doar fosta soție și as avea și eu nevoie ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)