avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copie legalizat certificat divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

copie legalizat certificat divort

Buna ziua, mama mea este bolnava de Alzheimer. Nu mai are certificatul de divort. Eu am nevoie de o copie legalizata ptr procesul de obtinere tutela. A divortat prin 1988, cu aproximatie. Cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:08, 18 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa obtineti o copie a hotararii de divort pronuntata de instanta,daca nu cunoasteti nr de dosar,nr sentinta civila o sa fie dificil,o sa trebuiasca sa cautati in condici dupa numele partilor.Mergeti la arhiva instantei respective si motivati un grefier sa va ajute.
Multumesc frumos!! E mevoie ca mama mea sa fie prezenta? Se deplaseaza foarte greu si nu o mai ajuta nici memoria, boala se manifesta destul de puternic. Pot face totul singura?
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
gabriela petrascu, utilizator
Doar cu o procura notariala din partea mamei altfel nu aveti nici o calitate sau angajati un av care sa rezolve.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala cora1 cora1 Buna ziua, Mama mea este bolnava de Alzheimer faza moderata si in ultima vreme simptomele bolii s-au agravat. Necesita supraveghere permanenta si o solutie ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa obtin o copie a hotararii de divort a mamei ,diin ... Costinel Cristea Costinel Cristea Este posibil sa obtin o copie a hotararii de divort a mamei ,diin anul 1972?Cum sa procedez? Mulltumesc frumos@ (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)