avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este posibil sa obtin o copie a hotararii de divort a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este posibil sa obtin o copie a hotararii de divort a mamei ,diin ...

Este posibil sa obtin o copie a hotararii de divort a mamei ,diin anul 1972?Cum sa procedez?
Mulltumesc frumos@
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:20, 30 Ianuarie 2025
Daca mama dvs trăiește trebuie sa va imputerniceasca printr o procura,in cazul in care a decedat trebuie sa faceți dovada calitatii de moștenitor .Pt a se rezolva mai repede ar trebui sa cunoașteți nr de dosar,nr sentintei etc.Daca nu cunoașteți aceste informații se complica, trebuie cautat prin condici după an,numele părților..Sau angajați un av sau , cinstiti"un " un grefier sa va ajute,variante sunt..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizat certificat divort gabriela petrascu gabriela petrascu Buna ziua, mama mea este bolnava de Alzheimer. Nu mai are certificatul de divort. Eu am nevoie de o copie legalizata ptr procesul de obtinere tutela. A ... (vezi toată discuția)
Divort Miklos_zoltan@yahoo.com Miklos_zoltan@yahoo.com Cum scot o copie de divorț dacă nu știu nici o data cind sa făcut divorțul Menționez ca l-am pierdut (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)