avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotărâre divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotărâre divorț

As dori sa știu cum pot intra în posesia hotararii de divorț am divorțat acum 4 ani și a primit hotărârea doar fosta soție și as avea și eu nevoie pentru a ma putea recăsători. Menționez ca sunt din Iași și poate aici este alta procedura
Buna ziua,
mergeti la arhiva judecatoriei care a pronuntat sentinta (daca aveti numarul de dosar este perfect)
Acolo dati toate datele cunoscute, solicitati cateva copii si legalizati-le.
Daca va puteti auzi cu fosta doamna rugati-o fie sa va dea o copie fie sa va spuna numarul dosarului si al sentintei, ar fi cel mai usor de a va lua de la judecatorie.
Luati legatura cu avocatul sa vada cum va ajuta.
Arhivele sunt închise si este inutil să mergeți până acolo.

Ce mai ieftin ar fi sa așteptați câteva luni.
In aceasta perioada greu de crezut că puteti sa rezolvați,După încetarea stării de urgență și reînceperea activității instanțelor mergeți la arhiva instanței care a pronuntat hotararea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei copii a hotararii judecatoresti de divort! steof2001 steof2001 Buna ziua, In urma cu aproximativ 10-11 ani am divortat la Tribunalul Suceava. Sentinta a ramas \"in pronuntare\", dar nici pana in ziua de azi eu nu am ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine hot de divort care a avut loc in lipsa ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua. va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Fratele meu s-a casatorit in or Slanic Moldova acum 2 ani dar din diferite motive nu s-a inteles cu ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)