In urma cu aproximativ 10-11 ani am divortat la Tribunalul Suceava. Sentinta a ramas "in pronuntare", dar nici pana in ziua de azi eu nu am primit nici un raspuns la adresa de domiciliu.I intentionez sa ma recasatoresc si nu as vrea sa aflu cu stupoare ca inca sentinta de divort nu a fost data, desi... nu cred ca este posibil.
Cum pot sa primesc o copie a sentintei judecato
resti, astfel incat sa ma pot recasatori?
Mentionez ca locuiesc in Bucuresti iar casatoria a avut loc in Suceava.
Puteti apela la un avocat din Bucuresti sau la un avocat din Suceava pentru a se informa.
Sper ca aveti un numar de dosar sau un numar de sentinta deoarece altfel va fi complicat sa se afle ceva de avocat.
Este foarte riscant sa faca un drum pana acolo.
Vor fi costuri cu deplasarea destul de mari si este posibil sa nu rezolve nimic.
Dosarul nu se mai afla in arhiva.
Este de preferat sa plateasca avocat deoarece nu se mai deplaseaza pana la Suceava si nici nu risca sa fie nevoita sa isi angajeze avocat dupa ce se va deplasa pana acolo.
Cred ca va trebui sa isi ia si camera la hotel pentru ca foarte probabil nu i se va da hotararea in aceeasi zi daca va avea norocul sa gaseasca hotararea...
Angajarea unui avocat nu implica costuri? In ce consta riscul deplasarii doamnei pana acolo?
Hotararea oricum nu o va obtine imediat, insa e mai bine sa mearga dansa, dupa parerea mea.
Alte discuții în legătură
Hotărâre divorț
Cristi N
As dori sa știu cum pot intra în posesia hotararii de divorț am divorțat acum 4 ani și a primit hotărârea doar fosta soție și as avea și eu nevoie ... (vezi toată discuția)