avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Activitate SDTP

Activitate SDTP

Răspuns la discuția Brevet Turism
Multumesc!
Discuție Brevet Turism
Buna ziua,
Pentru a primi Licenta unei Agentii de Turism este necesar ca Adminisratorul sau Directorul Executiv sa fie posesorul Brevetului de Turism sau este suficient ca posesorul Brevetului de turism sa detina o functie ex. Manager Vanzari? ... Care este norma minima? 8 ore? Multumesc.
Răspuns la discuția Contract SRL - PFA
Cica le-a fost interzisa medicilor aceasta activitate. Nu este vorba de coruptie - cei ce vor corupere nu se adreseaza la avocati ))) ... vreau sa fie acoperit medicul sa nu fie create probleme pentru nimeni. Nu este vorba de a impune pe cineva sa faca ceva, sa scrie recete sau altceva. De exemplu in timpul expozitiilor sau congreselor pentru a explica efectele produselor din punct de vedere al unui medic. si acest serviciu sa fie achitat conform facturii.
Buna ziua. Societatea administrata de mine distribuie produse cosmetice de sanatate. O modalitate de promovare sunt medicii specialisti. Recenziile sunt foarte bune si medicii sunt de acord, dar dupa scandalul din ultimul timp cu "drumul banilor" etc. ei nu stiu cum ar trebui sa arate un asa contract. Cum ar trebui sa sune Obiectul contractului dintre un SRL si un medic ce activeaza ca PFA, ca acesta sa nu fie invinuit ulterior? Ideea este de a explica si propune spre utilizare produsele, dupa care lunar sa emita o factura catre SRL (in dependenta de numarul de consultatii), pe care aceasta o va achita. Multumesc.