avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract SRL - PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract SRL - PFA

Buna ziua. Societatea administrata de mine distribuie produse cosmetice de sanatate. O modalitate de promovare sunt medicii specialisti. Recenziile sunt foarte bune si medicii sunt de acord, dar dupa scandalul din ultimul timp cu "drumul banilor" etc. ei nu stiu cum ar trebui sa arate un asa contract. Cum ar trebui sa sune Obiectul contractului dintre un SRL si un medic ce activeaza ca PFA, ca acesta sa nu fie invinuit ulterior? Ideea este de a explica si propune spre utilizare produsele, dupa care lunar sa emita o factura catre SRL (in dependenta de numarul de consultatii), pe care aceasta o va achita. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: SDTP , utilizator 13:11, 31 August 2016
Dacă nu e vorba de corupție nu exista probleme.

Care era problema cu ,,drumul banilor''?
Era spălare de bani sau ce?
Cica le-a fost interzisa medicilor aceasta activitate. Nu este vorba de coruptie - cei ce vor corupere nu se adreseaza la avocati ))) ... vreau sa fie acoperit medicul sa nu fie create probleme pentru nimeni. Nu este vorba de a impune pe cineva sa faca ceva, sa scrie recete sau altceva. De exemplu in timpul expozitiilor sau congreselor pentru a explica efectele produselor din punct de vedere al unui medic. si acest serviciu sa fie achitat conform facturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie baneasca farcasalexa farcasalexa Buna. O prietena se ocupa cu distribuirea, vinderea produselor cosmetice ale unei companii. Acestea se primesc in avans achitarii lor de catre clienti. O buna ... (vezi toată discuția)
Relatia contractuala dintre o clinica privata si doctorii cu pfa sau srl stefan1981 stefan1981 Buna Ziua, Sunt director la o clinica medicala care colaboreaza cu medici care detin SRL sau PFA. Acestia, doctorii, vin cu pacientele lor si le opereaza in ... (vezi toată discuția)
Import cafea din spatiul comunitar Marian T. Marian T. Salutare tuturor, As dori sa ma indrumati cu cateva solutii / explicatii, in legatura cu importul de cafea din UE (in principal din Germani). Mentionez ... (vezi toată discuția)