Urmand pasii necesari (cesiune parti sociale) pt. a deveni asociat in aceasta firma voi beneficia de aceleasi drepturi ca si sotul meu (chiar si drepturile asupra imobilului cumparat?)
Cu toate ca am devenit asociat ulterior dupa ce el a realizat profitul?
Ma refer in conditiile in care imibilul se achizitioneaza pe firma si apare necesitatea unui partaj se imparte la ambii parteneri?
Multumesc pt. promtitudinea cu care raspundeti!
Sotul meu este unic actionar la un SRL.Din profitul rezultat doreste sa achizitioneze un imobil pe firma respectiva. Intrebarea mea este: pentru a detine si eu 50% din acel bun. imobil (la un eventual partaj, divort) trebuie sa fiu si eu actionar al acestui SRL.Mentionez ca a infiintat SRL-ul in timp ce suntem casatoriti.
Daca profitul este deja existent in firma iar eu ma angajej ca actionar abia acum cu un capital de 200Ron dupa care achizitionam imobilul, este aceasta o proprietate comuna?
Multumesc.
Cui trebuie sa ma adresez? Unde depun plangerea? Trebuie intocmita cu ajutorul unui avocat? Exista un termen limita in carea as putea sa actionez?
Multumesc.
Eu nu am vb. niciodata cu pers. respectiva. Doar o sustine o alta pers. careia i-am pus in vedere anumite chestiuni insa in modul cel mai decent posibil; insa nu i-au convenit circumstantele in caare am vb, prefera sa nu fie altcineva de fata. Eu sunt o pers. educata , calculata care gandesc inainte de a intreprinde o actiune.
Buna ziua.
Am primit pe facebook (chat) un mesaj de amenintare de genul ca :''daca te intalnesc
te distrug, nesimtit-o!"
Intrebarea mea este cum as putea proceda pt. ca aceasta persoana sa fie trasa la raspundere?
Astept cu interes raspunsul dvs.!
Multumesc anticipat!