avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari spatiul virtual
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari spatiul virtual

Buna ziua.
Am primit pe facebook (chat) un mesaj de amenintare de genul ca :''daca te intalnesc
te distrug, nesimtit-o!"
Intrebarea mea este cum as putea proceda pt. ca aceasta persoana sa fie trasa la raspundere?
Astept cu interes raspunsul dvs.!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:17, 1 Septembrie 2016
Depinde ce i-ai zis si tu ca sa faca o astfel de remarca
Eu nu am vb. niciodata cu pers. respectiva. Doar o sustine o alta pers. careia i-am pus in vedere anumite chestiuni insa in modul cel mai decent posibil; insa nu i-au convenit circumstantele in caare am vb, prefera sa nu fie altcineva de fata. Eu sunt o pers. educata , calculata care gandesc inainte de a intreprinde o actiune.
Puteti formula plangere prealabila ptr.infractiunea de amenintare prevazuta si pedepsita de art.206 NCP.
Cui trebuie sa ma adresez? Unde depun plangerea? Trebuie intocmita cu ajutorul unui avocat? Exista un termen limita in carea as putea sa actionez?
Multumesc.
As putea sa fac o sesizare si la politie?

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea fostului sot al verisoarei sotiei mele Cristi_Gologan Cristi_Gologan In iarna aceasta, verisoara sotiei mele a solicitat inceperea procedurii de divort impotriva fostului ei sot. Acesta a inceput de atunci sa o ameninte pe ... (vezi toată discuția)
Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin doru dumitru doru dumitru Avem probleme cu un vecin de la tara (toti vecinii au probleme cu el): este fost condamnat. intra cu oile pe proprietatile noastre, rupe garduri, ulita fiind ... (vezi toată discuția)