avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu un vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu un vecin

Avem probleme cu un vecin de la tara (toti vecinii au probleme cu el): este fost condamnat.
intra cu oile pe proprietatile noastre, rupe garduri, ulita fiind nepietruita a facut-o inpracticabila din cauza noroiului facut de oi, ne ameninta ca sa ne intimideze
Ce se poate face? unde sa ne adresam ? la Primarie, la Politie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:24, 14 Decembrie 2017
Sesizati oficial politia
Formulati plangere prealabila ptr.infractiunea de amenintare prevazuta si pedepsita de art.206 NCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare,plangere sorincosma sorincosma Buna ziua In urma unor sesizari si plangeri facute la politie impotriva unei persoane care ameninta cu acte de violenta si cu agresiuni sexuale adresata ... (vezi toată discuția)
Amenintari spatiul virtual moni-k moni-k Buna ziua. Am primit pe facebook (chat) un mesaj de amenintare de genul ca :''daca te intalnesc te distrug, nesimtit-o!\" Intrebarea mea este cum as putea ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează într-o astfel de situatie Gia001 Gia001 Buna ziua,ma aflu intr-o situație exasperantă,si am nevoie de ajutor,am avut o relație cu un individ timp de 3 ani,în acești ani l-am sustinut foarte mult ... (vezi toată discuția)