avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare,plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare,plangere

Buna ziua
In urma unor sesizari si plangeri facute la politie impotriva unei persoane care ameninta cu acte de violenta si cu agresiuni sexuale adresata sotiei primind raspunsuri ca persoana a fost sanctionata cu avertisment ,am decis cu sotia sa scrie o sesizare (mail) la Politia Romana mentionand faptul ca persoana respectiva continua amenintarile si sa ajuns pana acolo unde a lovit-o pe soacra mea (persoana sta fara forme legale in aceeasi curte cu soacra (titulara)sotia si fetita mea.La insistentele mele sa facut plangere pentru agresiune la politie (septembrie 2015) Sotia a fost chemata la politie unde a fost pusa sa dea o declaratie cum ca EU am scris mailu pe parola ei ceea ce pot sa intru la violare de..nu stiu ce...daca mai trimit asa ceva ca stiu ei ce au de facut (sotia este usor intimidata) Mentionez ca invinuitul ne tot spune ca are el pe cineva la politie si nu avem ce sa ii facem si mai nou o ameninta pe soacra mea ca daca continua ...o sa ii dea foc la casa.(casa unde are domiciliu sotia si fetita mea ) Ce pot sa fac EU in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:26, 25 Ianuarie 2016
Solicitati in scris politiei sa va comunice stadiul cerecetarii penale,soacra sa faca,si ea plangere prealabila ptr.infractiunea de amenintare prevazuta si pedepsita de art,206 NCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un vecin doru dumitru doru dumitru Avem probleme cu un vecin de la tara (toti vecinii au probleme cu el): este fost condamnat. intra cu oile pe proprietatile noastre, rupe garduri, ulita fiind ... (vezi toată discuția)
Agresiune geta1169 geta1169 Buna seara, as dori un sfat, va rog ! Ma numesc Geta si de cateva luni ma vad cu un barbat cu care ma impac si ma despart periodic. Ma despart datorita ... (vezi toată discuția)
Reclamatii la politie fara rezultat sorincosma sorincosma Buna seara Dupa cat timp politia se autosesizeaza sa fac ceva avand in vedere ca sau facut de-a lungul a 2 ani 6 plangeri impotriva unei persoane care ... (vezi toată discuția)