Buna seara
Dupa cat timp politia se autosesizeaza sa fac ceva avand in vedere ca sau facut de-a lungul a 2 ani 6 plangeri impotriva unei persoane care ameninta cu violenta si care are un limbaj cu natura sexuala adresata familiei mele.Reclamatiile facute la politie sunt reale iar eu primesc raspunsuri ca sa luat in evidenta si este monitorizat si i sa pus in vedere sa nu mai faca,etc,etc.O data i-a dat soacrei mele cu o vaza in cap la ea in casa (persoana fiind ginerele ei respectiv cumnatul meu).Sa facut plangere la politie si.....cam atat.Persoana continua sa ne ameninte si sa ne asigure ca are pile peste tot si nu avem ce sa ii facem.Mai nou ne ameninta ca ne da foc la casa.Ce trebuie sa astept sa faca politia ceva? sa dea foc la casa? sa omoare pe cineva sau sa imi violeze copila de 13 ani? sau si atunci ma voi lupta ca si acum cu morile de vant?
Buna seara,
1. Plangerile se fac in scris.
2. Va sfatuiesc sa solicitati din cand in cand care este stadiul cercetarilor.
3. Va sfatuiesc sa adresati plangerile la parchetul de pe langa judecatoria de care apartineti.
5. Va sfatuiesc sa aveti si martori sau probe pentru cele afirmate.
Multumesc de raspuns.1 Reclamatiile au fost facute in scris.2 La verificarea stadiului cercetarilor mi se raspunde ca....SE CERCETEAZA...Pot cere raspunsul in scris? 3 Este o idee buna .multumesc 4 Au fost martori in 4 din 6 plangeri
Viol
danyghost
Buna.Am si eu o intrbare.La o cunostinta acasa sa intamplat un viol intr-o casa unde stau un cuplu castorit mama si sora fetei. In absenta nevestei si a surori ... (vezi toată discuția)