avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se procedează într-o astfel de situatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se procedează într-o astfel de situatie

Buna ziua,ma aflu intr-o situație exasperantă,si am nevoie de ajutor,am avut o relație cu un individ timp de 3 ani,în acești ani l-am sustinut foarte mult din punct de vedere financiar,dar de un an de zile ne-am despărțit,de-atunci si pana astazi nu am avut liniște nici eu,nici familia mea ne cere 2500 euro sustinand ca sunt banii pe care îi datorez pentru cei 3 ani petrecuți lângă mine,ne amenință cu moartea verbal, iar poliția nu face nimic in cazul acesta,spunanadu.mi ca nu am dovezi scrise,spuneți.mi va rog pe cale legală dacă pot intenta un proces si care ar fi pasii corecți,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:02, 8 Septembrie 2017
Puteti formula plangere prealabila ptr.infractiunea de amenintare prevazuta si pedepsita de artr.206 NCP,ca probe puteti aduce:martori,inscrisuri,inregistrari audio/video.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea fostului sot al verisoarei sotiei mele Cristi_Gologan Cristi_Gologan In iarna aceasta, verisoara sotiei mele a solicitat inceperea procedurii de divort impotriva fostului ei sot. Acesta a inceput de atunci sa o ameninte pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire Valentima Valentima Tata a murit acum aproximativ un an si sase luni. Tata a avut 3 sotii( mama fiind ultima sotie), prima sotie este trecuta pe garsoniera in care locuiesc-tin ... (vezi toată discuția)
Agresiune geta1169 geta1169 Buna seara, as dori un sfat, va rog ! Ma numesc Geta si de cateva luni ma vad cu un barbat cu care ma impac si ma despart periodic. Ma despart datorita ... (vezi toată discuția)