avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se procedează într-o astfel de situatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se procedează într-o astfel de situatie

Buna ziua,ma aflu intr-o situație exasperantă,si am nevoie de ajutor,am avut o relație cu un individ timp de 3 ani,în acești ani l-am sustinut foarte mult din punct de vedere financiar,dar de un an de zile ne-am despărțit,de-atunci si pana astazi nu am avut liniște nici eu,nici familia mea ne cere 2500 euro sustinand ca sunt banii pe care îi datorez pentru cei 3 ani petrecuți lângă mine,ne amenință cu moartea verbal, iar poliția nu face nimic in cazul acesta,spunanadu.mi ca nu am dovezi scrise,spuneți.mi va rog pe cale legală dacă pot intenta un proces si care ar fi pasii corecți,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:02, 8 Septembrie 2017
Puteti formula plangere prealabila ptr.infractiunea de amenintare prevazuta si pedepsita de artr.206 NCP,ca probe puteti aduce:martori,inscrisuri,inregistrari audio/video.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Valentima Valentima Tata a murit acum aproximativ un an si sase luni. Tata a avut 3 sotii( mama fiind ultima sotie), prima sotie este trecuta pe garsoniera in care locuiesc-tin ... (vezi toată discuția)
Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea, injurii, vulgaritati batjocoritoare adresate unei persoane cu dizabilitati T-cTc-T T-cTc-T Am fost amenintat cu moartea, mi s-a spus ca o sa dispar ca Elodia, am primit injurii si jigniri, vulgaritati batjogoritoare, am fost acuzat ca as fi luat ... (vezi toată discuția)