avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tata a murit acum aproximativ un an si sase luni. Tata a avut 3 sotii( mama fiind ultima sotie), prima sotie este trecuta pe garsoniera in care locuiesc-tin sa mentionez ca la momentul divortului n au facut partaj- a doua sotie are un copil cu tata, iar mama ma are pe mine cu el. Mama este sotia supravietuitoare. La momentul in care tata a decedat eram minora este posibil ca judecatorul sa incline balanta in favoarea mea? De exemplu prima sotie n a platit absolut nimic la casa, n are nicio dovada si primul copil al tatalui meu incepe sa ameninte cu moartea si etc. Se pot lua in calcul si lucrurile de genul?
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2017
Valentima, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:54, 26 Decembrie 2017
Nu au nici o relevanță.
~ Conținut șters la cerere ~
Ptr.amenintare puteti formula plangere prealabila ptr.infractiunea de amenintare prevazuta si pedepsita de art.206 NCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează într-o astfel de situatie Gia001 Gia001 Buna ziua,ma aflu intr-o situație exasperantă,si am nevoie de ajutor,am avut o relație cu un individ timp de 3 ani,în acești ani l-am sustinut foarte mult ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea fostului sot al verisoarei sotiei mele Cristi_Gologan Cristi_Gologan In iarna aceasta, verisoara sotiei mele a solicitat inceperea procedurii de divort impotriva fostului ei sot. Acesta a inceput de atunci sa o ameninte pe ... (vezi toată discuția)
Sesizare,plangere sorincosma sorincosma Buna ziua In urma unor sesizari si plangeri facute la politie impotriva unei persoane care ameninta cu acte de violenta si cu agresiuni sexuale adresata ... (vezi toată discuția)