Buna ziua. As avea o întrebare. În cazul divorțului la notar, partajul intervine automat?
Si imobilul si masina care întra la partaj au fost luate din banii tatălui meu. Pe contractul pe casa a fost trecuta o suma modica, eu în aceasta situație ar trebui sa ii dau soțului jumătate din imobil, chiar dacă investiția lui este una foarte mica. Am dovezi ca banii care s-au investit în casa au provenit din contul tatălui.
Bună. Soțul are o executare silita din 2016 pt o suma de 36000 lei. Ieri am aflat ca s-a înscris în cf datoria, dar cf-ul este pe numele amandorura. Și nu ne-a înștiințat nimeni. Ce se poate întâmpla în cazul acesta cu imobilul? Și dacă se mai poate face ceva.... Din creanță respectivă o parte este plătită. Mulțumesc
am fost audiata la politie, la procuror nu am fost chemata deloc. acolo mi s-au adus la cunostiinta faptele si faptul ca s-a inceput urmarirea penala asupra mea. aceasta s-a intamplat in anul 2012. in anul 2015 am primit citatie ca sunt trimisa in judecata. in anul 2012 cand a fost cercetata fapta lucram la o firma privata. intradevar in anul 2015 am fost angajata ca si functionar public, pana in prezent fiind suspendata
Buna ziua. am urmatoarea problema, am semnat in locul unei colege 2 contracte, cu semnatura mea (fiind angajata la o firma privata). acum sunt trimisa in judecata pt abuz in serviciu si fals in inscrisuri, dat fiind faptul ca ma semnat cu semnatura mea si mi-am recunoscut semnatura. unul dintre titularii contractului a depus plangere celalalt nu. sunt trimisa in judecata pt ambele. nu am fost chemata la procuror, nimic. doar m-am trezit trimisa in judecata. colega mea declrand ca stie ca am semnat cele 2 contracte in locul ei, partile vatamate nu au nicio pretentie de la mine. as vrea sa stiu ce as putea face in aceasta situatie.