Buna ziua. am urmatoarea problema, am semnat in locul unei colege 2 contracte, cu semnatura mea (fiind angajata la o firma privata). acum sunt trimisa in judecata pt abuz in serviciu si fals in inscrisuri, dat fiind faptul ca ma semnat cu semnatura mea si mi-am recunoscut semnatura. unul dintre titularii contractului a depus plangere celalalt nu. sunt trimisa in judecata pt ambele. nu am fost chemata la procuror, nimic. doar m-am trezit trimisa in judecata. colega mea declrand ca stie ca am semnat cele 2 contracte in locul ei, partile vatamate nu au nicio pretentie de la mine. as vrea sa stiu ce as putea face in aceasta situatie.
am fost audiata la politie, la procuror nu am fost chemata deloc. acolo mi s-au adus la cunostiinta faptele si faptul ca s-a inceput urmarirea penala asupra mea. aceasta s-a intamplat in anul 2012. in anul 2015 am primit citatie ca sunt trimisa in judecata. in anul 2012 cand a fost cercetata fapta lucram la o firma privata. intradevar in anul 2015 am fost angajata ca si functionar public, pana in prezent fiind suspendata
Fapta penala
Agripina1
faptul ca un politist care se ocupa de ancheta unui dosar penal a lasat sa scrie declaratia o alta persoana decat cea care era acuzata este aceasta o fapta ... (vezi toată discuția)