O firma de saubritate mi-a tot trimis facturi in cutia postala la o casa in care m-am mutat. Dupa un timp m-a chemat in judecata pentru neplata facturilor,ocazie cu care am vazut ca exista un contract. La prima vedere am vazut ca era o semnatura falsa. Am facut o plangere la parchet ,dar nici dupa noua luni nu am primit nici un raspuns oficial,dar am aflat de la instanta ca s-a inceput urmarirea penala impotriva reclamantei. Precizez ca nu am semnat nici contractul,nici facturile ca le-as fi acceptat la plata si nici nu am achitat nici o factura.
Instanta a dat castig de cauza reclamantei. Irevocabila.
Din asta inteleg ca fara voia mea este mentinut ca valid un contract pe care nu l-am dorit, semnat si acceptat. Nici nu beneficiez de serviciile de salubritate si nici firma prestatoare nu poate demonstra ca a lucrat ceva pentru mine.
Reveniti cu o cerere la parchetul unde ati formulat plangerea si cereti sa vi se comunice stadiul cercetarilor sau mergeti in audienta la prim-procurorul parchetului.
Teoretic ar trebuit sa contestati in instanta, cand ati fost dat in judecata, legalitatea incheierii contractului, societatea de salubritate ar trebui sa faca dovada ca facturile v-au fost inmanate (indiferent de modul in care s-a facut aceasta), etc.
Am fost citat de trei ori la instanta si am prezentat copii dupa plangerea penala,probe din semnatura mea,tot ce am putut si cu toate astea instanta a dat castig societatii care a semnat fals contractul si inca a dat sentinta irevocabila . Ce pot face?