avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de prestari servicii semnat in fals
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de prestari servicii semnat in fals

O firma de saubritate mi-a tot trimis facturi in cutia postala la o casa in care m-am mutat. Dupa un timp m-a chemat in judecata pentru neplata facturilor,ocazie cu care am vazut ca exista un contract. La prima vedere am vazut ca era o semnatura falsa. Am facut o plangere la parchet ,dar nici dupa noua luni nu am primit nici un raspuns oficial,dar am aflat de la instanta ca s-a inceput urmarirea penala impotriva reclamantei. Precizez ca nu am semnat nici contractul,nici facturile ca le-as fi acceptat la plata si nici nu am achitat nici o factura.
Instanta a dat castig de cauza reclamantei. Irevocabila.
Din asta inteleg ca fara voia mea este mentinut ca valid un contract pe care nu l-am dorit, semnat si acceptat. Nici nu beneficiez de serviciile de salubritate si nici firma prestatoare nu poate demonstra ca a lucrat ceva pentru mine.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: costeradu , utilizator 09:00, 5 Martie 2012
Pe perioada judecarii cauzei in instanta, Dvs. ati fost citat si v-ati facut apararile?
Reveniti cu o cerere la parchetul unde ati formulat plangerea si cereti sa vi se comunice stadiul cercetarilor sau mergeti in audienta la prim-procurorul parchetului.
Teoretic ar trebuit sa contestati in instanta, cand ati fost dat in judecata, legalitatea incheierii contractului, societatea de salubritate ar trebui sa faca dovada ca facturile v-au fost inmanate (indiferent de modul in care s-a facut aceasta), etc.
Am fost citat de trei ori la instanta si am prezentat copii dupa plangerea penala,probe din semnatura mea,tot ce am putut si cu toate astea instanta a dat castig societatii care a semnat fals contractul si inca a dat sentinta irevocabila . Ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura contract and2home and2home sunt angajata la o societate si patronul firmei nu a mai vrut sa plateasca unor furnizori facturile scadente; nu a vrut sa semneze vreun contract cu acestia; ... (vezi toată discuția)
Mi s-a facut contract fals de rovigneta claluk claluk Buna ziua, In aprilie 2005 mi s-a \"fabricat\" un contract fals de rovigneta, avand in noiembrie 2004 un contract de rovigneta valabit pentru un an. M-am ... (vezi toată discuția)
In cat timp se depune apelul?? dayana5143 dayana5143 pe data de 13 iunie am avut ultimul termen in care imi \\"respinge actiunea ca fiind formulat tardiv, cu drept de apel in 10 zile , cererea se va depune la ... (vezi toată discuția)