avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mi s-a facut contract fals de rovigneta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mi s-a facut contract fals de rovigneta

Buna ziua,
In aprilie 2005 mi s-a "fabricat" un contract fals de rovigneta, avand in noiembrie 2004 un contract de rovigneta valabit pentru un an.
M-am trezit acasa cu executorul, dandu-mi termen de plata 1 zi, deoarece, in urma procesului avut(de care nu am auzit, nu am primit nimic acasa: citatie, sentinta...nimic).
Am facut contestatie la executare, am facut expertiza......am castigat procesul in care s-a dovedit ca este fals.
Le-am facut plangere penala inregistrata la Parchet pentru fals acum 8 luni, acum este la Politie, dar vad ca se tergiverseaza....cum sa fac?
Va multumesc.....
Cel mai recent răspuns: claluk , utilizator 12:15, 22 August 2012
Pentru clarificarea situatiei adresati cererere oficiala prim procurorului parchetului responsabil in solutionare sa va comunice stadiul cercetarii ,eventual solutia dispusa in cauza
va multumesc.......am fost acum la Politie si mi-au spus ca, cei cu rovigneta au dat un nume, al unei doamne, care era la acea vreme angajata, care s-a ocupat si a facut contractul.
Ei incep sa dea vina pe altcineva........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost confiscata masina ce pot face in acest caz? zsak zsak buna ziua!in luna iulie anul 2013 am cumparat o masina din germania,am adus-o in romania,am luat nr provizorii iar cand am vrut sa mai iau un rand de numere mi ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua, 1. In faza de incepere a urmaririi penale daca s-a dispus aceasta de catre Parchet, rezolutia prin care s-a dispus inceperea urmaririi penale se ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)