faptul ca un politist care se ocupa de ancheta unui dosar penal a lasat sa scrie declaratia o alta persoana decat cea care era acuzata este aceasta o fapta penala persoana in cauza a recunoscut ca nu ea a scris ci fiica acesteia poate patii ceva politistul deoarece judecatorul de camera preliminara a trimis cauza la parchet si unul din lucrurile care se impun este acela de a fi audiat si politistul.eu si fiica mea putem fi acuzate dar politistul faptul ca a scris fiica mea si nu eu s a trimis dosarul la parchet si scrie ca suntem urmarite penal sub aspectul savarsirii infractiunilor prev.de art.320 si 323 din cp ce putem patii?
Important este cine a semnat nu cine a scris. Daca s-a consemnat ce ati spus si la sfarsit ati cititi declaratia si ati semnat-o dvs, nu ar trebui sa aveti probleme.
cum fac dovada ca se cere expertiza semnaturii si chiar fiica mea a semnat-o daca declara politistul ca a scris o fiica mea si am semnat o eu procurorul poate refuza expertiza semnaturii judecatorul de camera preliminara cere sa fie audiat politistul si sa si motiveze de ce a lasat o alta persoana sa scrie declaratia si n a scris o el am inteles ca acea declaratie trebuia scrisa de persoana anchetata sau de organul de cercetare penala