avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal - declaratie scrisa si semnata in locul mamei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal - declaratie scrisa si semnata in locul mamei mele

vreau un raspuns sincer pot fi acuzata de o fapta penala pentru faptul ca mamei mele i a fost facuta o plangere penala si la politie in locul ei am dat eu o declaratie de fapt a fost scrisa de mine si chiar semnata de mine acum am si eu plangere facuta impotriva mea si a mamei mele ca acea declaratie a fost scrisa si semnata de mi8ne si nu de mama mea si datorita acelei declarati am inteles ca au fost consecinte juridice ceva de genul acesta deci in dosarul in care am scris eu acea declaratie s a clasat iar acum avem amandoua dosar deschis
am fost chemate si am dat declaratie si am recunoscut ca am scris eu dar am spus ca mama a semnat s a dat clasarea dosarului dar acele persoane au facut acum in instanta si vor o expertiza criminalistica si a semnaturi daca ii aproba asa ceva ce pot pati eu si mama ar putea sa nu le aprobe instanta cu toate ca se cunoaste ca si semnatura este aceeasi cu scrisul din declaratie am primit citatie suntem obligate sa mergem sau putem astepta poate nu le aproba altfel de ce pot fi acuzata multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Agripina1 , utilizator 21:23, 8 Mai 2017
Nu inteleg cum ati scris scris si semnat declaratia la politie in locul mamei dvs, declaratia nu ati dat-o in fata unui politist?
am dat declaratia in fata unui politist si acum eu am recunoscut ca am scris in locul mamei mele dar am spus ca a fost si mama prezenta si ca ea a semnat o si acum se cere in instanta de fapt sa cerut si in plangere o expertiza a scrisului dar partea care a facut plangerea cere acum in instanta si expertiza semnaturi e semnata tot de mine am crezut ca daca declar ca am scris o eu si a semnat o mama voi scapa dar vad ca s a facut la camera preliminara si suntem citate amandoua li se poate aproba sunt doar eu vinovata sau poate pati ceva si politistul nu aveam voie sa scriu eu daca nu scria mama era obligat sa scrie politistul este o fapta penala in ordonanta procurorului sa spus ca se claseaza fapta nu exista se poate incheia un dosardoar cu declaratia mea in care recunosc ca eu am scris in locul mamei dar ea a semnat fara a se face expertiza mie frica de expertiza caci eu am si semnat o si in cazul asta am mintit in declaratiepolitistul avea obligatia atunci sa o puna pe mama sa scrie sau sa scrie el si nu trebuia sa ma lasa pe mine?
Agripina1 a scris:

am dat declaratia in fata unui politist si acum eu am recunoscut ca am scris in locul mamei mele dar am spus ca a fost si mama prezenta si ca ea a semnat o si acum se cere in instanta de fapt sa cerut si in plangere o expertiza a scrisului dar partea care a facut plangerea cere acum in instanta si expertiza semnaturi e semnata tot de mine am crezut ca daca declar ca am scris o eu si a semnat o mama voi scapa dar vad ca s a facut la camera preliminara si suntem citate amandoua li se poate aproba sunt doar eu vinovata sau poate pati ceva si politistul nu aveam voie sa scriu eu daca nu scria mama era obligat sa scrie politistul este o fapta penala in ordonanta procurorului sa spus ca se claseaza fapta nu exista se poate incheia un dosardoar cu declaratia mea in care recunosc ca eu am scris in locul mamei dar ea a semnat fara a se face expertiza mie frica de expertiza caci eu am si semnat o si in cazul asta am mintit in declaratiepolitistul avea obligatia atunci sa o puna pe mama sa scrie sau sa scrie el si nu trebuia sa ma lasa pe mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta penala Agripina1 Agripina1 faptul ca un politist care se ocupa de ancheta unui dosar penal a lasat sa scrie declaratia o alta persoana decat cea care era acuzata este aceasta o fapta ... (vezi toată discuția)
215 popescuovidiu popescuovidiu buna ziua...va rog sa ma ajutati!!! in anul 2005 am fost la un magazin de rate DOMO am solicitat k talonul de pensie un produs mi au facut copie dupa bulettin ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar ionescu-bebe ionescu-bebe Buna ziua. In urma cu 4 ani , am fost pagubit de o suma importanta de bani, cea care a reusit sa sustraga suma a fost , la vremea respectiva, secretara firmei ... (vezi toată discuția)