am dat declaratia in fata unui politist si acum eu am recunoscut ca am scris in locul mamei mele dar am spus ca a fost si mama prezenta si ca ea a semnat o si acum se cere in instanta de fapt sa cerut si in plangere o expertiza a scrisului dar partea care a facut plangerea cere acum in instanta si expertiza semnaturi e semnata tot de mine am crezut ca daca declar ca am scris o eu si a semnat o mama voi scapa dar vad ca s a facut la camera preliminara si suntem citate amandoua li se poate aproba sunt doar eu vinovata sau poate pati ceva si politistul nu aveam voie sa scriu eu daca nu scria mama era obligat sa scrie politistul este o fapta penala in ordonanta procurorului sa spus ca se claseaza fapta nu exista se poate incheia un dosardoar cu declaratia mea in care recunosc ca eu am scris in locul mamei dar ea a semnat fara a se face expertiza mie frica de expertiza caci eu am si semnat o si in cazul asta am mintit in declaratiepolitistul avea obligatia atunci sa o puna pe mama sa scrie sau sa scrie el si nu trebuia sa ma lasa pe mine?
~ final discuție ~