avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CE PRESUPUNE CALITATEA DE INCULPAT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CE PRESUPUNE CALITATEA DE INCULPAT

AM PRIMIT O CITATIE IN CARE SE SPUNE ASA SUNTETI CHEMAT LA CAMERA 34 POLITIA MUNICIPIULUI BRAILA BIROUL DE INVESTIGATII CRIMINALE IN CALITATE DE INCULPAT IN DOSARUL ..... AUDIERE INAINTE IN DOSARUL IN CARE PANA ACUM AVEAM CALITATEA DE SUSPECT ACUM VAD CA SUNT INCULPAT .DECI CE PRESUPUNE ACEASTA AUDIERE? SI ACUM SUNT SUSPECT DUPA CARE INVINUIT SAU CUM?
FAPTA PENTRU CARE INAINTE ERAM SUSPECT IAR ACUM INCULPAT E LEGAT DE HARTUIRE FAPTA PREV SI PED DE ART208 ALIN 1

DECI PRACTIC LA ACEASTA AUDIERE CAM CE SE VA INTAMPLA CE VOI FI INTREBAT DE PROCUROR? CA EL AM CERUT SA MA CHEME SI MI SA APROBAT SI DUPA AUDIERE CE SE VA INTAMPLA
Cel mai recent răspuns: Roman85 , utilizator 12:41, 2 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acţiunea penală se pune în mişcare de procuror, prin ordonanţă, în cursul urmăririi penale, când acesta constată că există probe din care rezultă că o persoană a săvârşit o infracţiune şi nu există vreunul dintre cazurile de împiedicare prevăzute la art. 16 alin. (1) C.P.P.
V-au citat sa va comunice ca s-a pus in miscare actiunea penala si sa va audieze daca doriti.
Dupa aceasta etapa, daca procurorul constată că au fost respectate dispoziţiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă şi există probele necesare şi legal administrate, emite rechizitoriu prin care dispune trimiterea în judecată, sau emite ordonanţă prin care clasează sau renunţă la urmărire, potrivit dispoziţiilor legale.
PAI M-A AUDIAT DE DOUA ORI PRIMA DATA CA SUSPECT IN CARE AM FOST INTREBAT DE FAPTA SI CUM SA PETRECUT SPUNANDU-MI SI DECE SUNT CHEMAT SA FIU AUDIAT SI A DOUA ORI CHIPURILE VEZI DOAMNE CA AR FI APARUT NOI PROBE ADUSE DE PARTEA VATAMATA RESPECTIV UN PRINT SCREN PRIN CARE CICA IASI FI ZIS EU CE FACI IUBITA.ACUM ACEASTA AUDIERE IN CE VA MAI CONSTA?
Va intreaba daca va mentineti declaratiile date in calitate de suspect si daca mai doriti sa adaugati ceva.
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule.
si daca spun ca imi mentin declaratiile cu exceptia celei din data de in care am omis sa fac o precizare ce se intampla? si cat mar costa sa ma reprezentati dumneavoastra pentru a scapa de acest necaz .Va aduc la cunostiinta faptul ca am depus o plangere penala fata de persoana care m-a reclamat pe aceleasi fapte pentru care aceasta ma reclamat si pe aceleasi probe administrate de aceasta invocand prevederile art 268C.p Inducerea în eroare a organelor judiciare alin 1 si art 208 C. p alin 1 .desi am adus la cunostiinta procurorului ca print scrinurile atasate de aceasta din care ar rezulta ca pe facebook am hartuito nu contine an data luna si zi totusi vad ca eu am primit calitatea de inculpat acum anterior fiind suspect iar aceasta care a fost reclamata de mine pe aceleasi fapte nu a primit nici o calitate plangerea mea fata de aceasta sa reunit la dosarul 514/P/2019 si formeaza acum un singur dosar .Probabil pentru ca e sotie de politist nu iau dat nici o calitate altfel nu se explica si vorba aceia i-am explicat procurorului ca am fost sanctionat contraventional in 2018 pe legea 61 /1991 pentru aceleasi fapte reclamate acum in penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru procuror ionut_hangheru ionut_hangheru Buna ziua as dori sa aflu cum sa fac o cerere pentru procuror precum ca parasesc tara, Mentionez ca in urma cu cateva zile am fost citat la procuror si mi-a ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata fara sa fiu audiat de procuror mezgageza mezgageza conform noului cod penal nu este obligatorie prezentarea materialului......inseamna ca odata voi fi citat ca suspect,dupa aceea ca inculpat cand vor da in ... (vezi toată discuția)