avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate nutu_ionut

Activitate nutu_ionut

Proiectantul zice ca nu trebuie diriginte de santier pentru anexa. Si se poate construi in regie proprie
Discuție succesiune
Buna ziua.
Suntem 4 verisori, iar in urma sucesiunii dupa bunicii decedati s-a impartit totul in 4 parti. Parintii nostri au decedat inaintea bunicilor. Eu cu fratele meu vrem sa facem partajul dar nu am ajuns la nici o intelegere cu ceilati 2 verisori care sun si ei frati. Ce am putea face in continuare?
Răspuns la discuția Cumparare teren fara acces
@Av-SfabuAndra,

Si cum as putea construi pe un astfel de teren? Mentionez ca e extravilan la limita cu intravilanul si la oras.
Răspuns la discuția Cumparare teren fara acces
Problema este ca terenul vandut e ingradit, si respectiva parcela apare la primarie pe alt nume .vanzatorul zice ca o sa se faca drum de la cel principal( drumul principal e la o distanta mai mica decat drumul la care a avut initial acces tot terenul) pt ca toate parcelele peste care se doreste drumul de servitute sunt impartite in doua deci parcelele care au ramas nevandute sunt intr-un drept cu cea pe care doresc sa o achizitionez. Si pretul este acceptabil.
Buna ziua, vreau sa cumpar un teren extravilan pe care proprietarul l-a impartit in doua loturi. Lotul care are acces la strada l-a vandut iar la lotul pe care il vinde acuma nu a lasat drum. Mai exista un drum in apropriere dar pana la acest drum sunt patru parcele de aprox. 15m . Ce pot sa fac in acest caz pentru a avea acces la teren.
Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot sa construiesc legal in mediu rural o anexa compusa din camera centralei termice si magazie de lemne. Mentionez ca detin proiect tehnic. Pot sa construiesc in regie proprie? Am nevoie de diriginte de santier? Multumesc!