avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaM66

Activitate MihaelaM66

Răspuns la discuția Reciclare in insolventa
Va multumesc mult pentru informatii. Ma voi interesa cum e cu planul de redresare a societatii. Va doresc numai bine!
Răspuns la discuția Reciclare in insolventa
Va multumesc pentru raspuns.
Societatea se afla in insolventa de 2 ani. Aceasta societate inca functioneaza si are ca si activitate paza si protectie. Administrarea societatii a fost preluata de catre un administrator judiciar asa cum s-a stabilit de o hotarare luata de un judecator sindic.
Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate recicla deseuri ( cartuse imprimante, imprimante defecte, aparat AC, distrugatoare hartie etc ) la o firma aflata in insolventa. Daca da, care sunt pasii sau de unde trebuie luata aprobarea ? Va multumesc.
Buna ziua, lucrez la o firma de paza si tin evidenta pentru tot ce intra in firma. Printre alte lucruri (uniforme, bocanci, sepci etc.) au intrat si anumite produse pe care le rulez ( tomfe, port-tomfe, lanterne, telefoane mobile etc.). In momentul in care se inchide un obiectiv imi sunt aduse toate echipamentele si le reintroduc in stoc daca sunt in buna stare.Toate obiectele le-am inregistrat in contul 303 si le-am facut PV de dare in folosinta.
Intrebarea mea este cum inregistrez in contabilitate echipamentele reintroduse? Tot la aceeasi valoare chiar daca sunt ...... SH? La unele obiecte am facturi din anii trecuti cu preturi diferite, ex. tomfe ( bastoane ). Cum procedez?
Va multumesc anticipat.