avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reciclare in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reciclare in insolventa

Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate recicla deseuri ( cartuse imprimante, imprimante defecte, aparat AC, distrugatoare hartie etc ) la o firma aflata in insolventa. Daca da, care sunt pasii sau de unde trebuie luata aprobarea ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihaelaM66 , utilizator 08:51, 27 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns.
Societatea se afla in insolventa de 2 ani. Aceasta societate inca functioneaza si are ca si activitate paza si protectie. Administrarea societatii a fost preluata de catre un administrator judiciar asa cum s-a stabilit de o hotarare luata de un judecator sindic.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru informatii. Ma voi interesa cum e cu planul de redresare a societatii. Va doresc numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Reorganizare judiciara a unei societati rosu gheorghe rosu gheorghe Ce inseamna reorganizarea judiciara a unei societati comerciale in sensul art.60.-(2) al Legii 53/2003 (vezi toată discuția)
Iesire asociat unic din firma aflata in insolventa dsamoschi dsamoschi buna, sunt asociat unic intr-o societate comerciala aflata in insolventa. doresc sa ies din aceasta societate. care sunt pasii pentru a putea iesii. (vezi toată discuția)