avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... iesire asociat unic din firma aflata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

iesire asociat unic din firma aflata in insolventa

buna, sunt asociat unic intr-o societate comerciala aflata in insolventa. doresc sa ies din aceasta societate. care sunt pasii pentru a putea iesii.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:22, 19 Noiembrie 2016
Nu puteți ieși din societate dacă s-a pronunțat insolvența și s-a numit un administrator judiciar.
buna, multumesc.
si ce pasi ar trebui sa fac pt a incheia acest capitol ? ... trebuie sa iasa firma din insolventa ???
Cine a cerut insolvența firmei?
...sub ce aspect pot aduce in cadrul firmei un al doilea asociat , si ulterior sa ii cedez partile sociale ???
buna, eu am cerut-o .... debitorul ....

Alte discuții în legătură

Srl in insolventa gigigiaolimpiu gigigiaolimpiu Ca asociat intr-un SRL aflat in procedura de insolventa-reorganizare pot ceda partile mele sociale unui alt asociat din cadrul firmei,? (vezi toată discuția)
Cesionarea partilor sociale ale unei societati in insolventa 120656 120656 Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti , daca la o socitate aflata in insolventa, cu doi asociati, in fata judecatorului sindic, se pot cesiona ... (vezi toată discuția)
Persistenta sechestru anjinsan anjinsan Buna Ziua, In cadrul unei proceduri de executare silita infiinteaza un sechestru executional asupra unor bunuri ale unui debitor. Inainte de a se trece la ... (vezi toată discuția)