avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SRL in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SRL in insolventa

Ca asociat intr-un SRL aflat in procedura de insolventa-reorganizare pot ceda
partile mele sociale unui alt asociat din cadrul firmei,?
Cel mai recent răspuns: Av. IoanaB , Avocat 22:53, 9 Octombrie 2014
Da. Sunt asociat cu 50% intr-un SRL aflat in procedura de reorganizare si doresc sa ies din firma, din calitatea de asociat. As dori sa cedez partile mele sociale asociatului meu. Este posibil?
Puteti cesiona partile dvs sociale catre asociat. Contractul de cesiune va fi aprobat si de administratorul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire asociat unic din firma aflata in insolventa dsamoschi dsamoschi buna, sunt asociat unic intr-o societate comerciala aflata in insolventa. doresc sa ies din aceasta societate. care sunt pasii pentru a putea iesii. (vezi toată discuția)
Credit pe firma bigu4u bigu4u Suntem 2 asociati in firma si dorim sa luam un credit pe firma doar ca acest lucru nu e posibil deoarece celalalt partener a avut un credit pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Cum ies dintr-o firma in care sunt asociat alextuturiga alextuturiga Buna ziua, Am intrat intr-un SRL si am 10% din el si sunt administrator. Am semnat cateva contracte si acte pana acum. 1. As dori sa ies din firma si nu ... (vezi toată discuția)