avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare in contabilitate obiecte de inventar pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare in contabilitate obiecte de inventar pe care le pot rula?

Buna ziua, lucrez la o firma de paza si tin evidenta pentru tot ce intra in firma. Printre alte lucruri (uniforme, bocanci, sepci etc.) au intrat si anumite produse pe care le rulez ( tomfe, port-tomfe, lanterne, telefoane mobile etc.). In momentul in care se inchide un obiectiv imi sunt aduse toate echipamentele si le reintroduc in stoc daca sunt in buna stare.Toate obiectele le-am inregistrat in contul 303 si le-am facut PV de dare in folosinta.
Intrebarea mea este cum inregistrez in contabilitate echipamentele reintroduse? Tot la aceeasi valoare chiar daca sunt ...... SH? La unele obiecte am facturi din anii trecuti cu preturi diferite, ex. tomfe ( bastoane ). Cum procedez?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 16:35, 7 Septembrie 2016
Vă recomand să le treceți integral pe costuri la darea în folosință, fără să vă mai încărcați cu ele la reprimire și ținând evidența extracontabil. Sper că țineți Registrul obiectelor de inventar...

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzura obiect inventar florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se poate evidentia uzura unui obiect de inventar de 1700 lei. uzura integrala 603 = 303 cu suma de 1700 ... (vezi toată discuția)
Legea securitatii in cluburi si discoteci alexbogdan66 alexbogdan66 Imi puteti spune va rog ce lege reglementeaza paza si securitatea in cluburi si discoteci? Sunt directorul unui bar si m-ar interesa daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar katica katica SC a achizitionat diverse obiecte de inventar pe parcursul anilor 2007,2008 pt care nu s-a facut inregistrarea 603=303. Este gresit daca aceasta descarcare se ... (vezi toată discuția)