avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate OMT

Activitate OMT

Buna ziua!
Am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarea situatie:
am peste 10 ani vechime in invatamant si acum 2 ani mi-am depus demisia(mentionez ca am fost titulara, incadrata ca profesor pt.invatamant prescolar-sunt absolventa de liceu pedagogic si studii de licenta, domeniul Stiinte ale Educatiei, specializarea Pedgogie).
Daca voi sustine examenul de titularizare in sesiunea iulie 2025( pentru educatoare),cum voi fi incadrata de la 1 septembrie in cazul in care voi ocupa post titularizabil?
Multumesc!
Răspuns la discuția CONCEDIU FARA PLATA
Multumesc!
Buna ziua! Va cer sfatul in legatura cu urmatoarea situatie: din anul 2009 figurez ca titulara in invatamant;in perioada 2014-2015 am avut concediu fara plata, intorcandu-ma la catedra la 1 septembrie 2015. Am citit toate articolele de lege legate de vechimea in invatamant. Desi am confruntat secretara, intrebarea mea este: daca acel an de concediu fara plata se considera vechime in invatamant, nu ar fi trebuit sa fiu incadrata in transa 6-10 ani,la inceputul anul scolar 2015-2016? Mi s-a spus ca in aceasta transa de vechime in invatamant intru abia de anul acesta.