avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate nicu2016

Activitate nicu2016

buna ziua!as dori sa intreb daca pot face plangere penala unei banci pentru ca mi-a incasat mai multi bani decat trebuia in baza unei clauze abuzive privind dobanda?mentionez ca am castgat un proces privind dobanda si mi-au fost restituia suma! as dori sa fac plangere penala pentru inselaciune si intimidare pe parcursul anilor in care am avut dobanda abuziva!multumesc!

Răspuns la discuția Daune morale de la o banca
chestia cu biroul de credit o pot face dar nu stiu cum sa o intorc impotriva bancii...chestia e ca puteam sa scot credit de unde vroiam deoarece nu figuram in tara cu credit ipotecar pentru ca a fost cesionat in ungaria!chiar m-am intereseat si nu figuram cu credit in tara!ce ziceti de asta?
Răspuns la discuția Daune morale de la o banca
prejudiciul este chiar faptul ca a trebuit sa imprumut sume care nu sunt tocmai mici.....ani de zile de imprumut?asta este un prejudiciu?plus stresul la care am fost supus!
Răspuns la discuția Daune morale de la o banca
multumesc de raspuns!deci din punct de vedere legal credeti ca nu as avea succes? am martori ca in perioada in care am fost supra taxat am fost cu nervii la pamant plus ca a trebuit sa ma imprumut de la doua persoane care mi-au virat bani direct in contul bancii unde am creditul si sumele figureaza in extrasele de cont.
buna seara!vreau sa va intreb daca pot sa actionez o banca in judecata in urma unui proces castigat pe clauze abuzive si marire nejustificata de dobanda.am castigat procesul si as dori sa cer daune pentru prejudiciul de imagine si pentru stresul cauzat.mentionez ca am dovada in extrasul de cont ca ani de zile anumite persoane mi-au virat bani direct in cont pentru a putea plati rata.multumesc!